Telefon: PLOIESTI - 0720.231.680 - Vodafone LUNI-VINERI 10:00-18:00

Toate preţurile includ T.V.A.
Comparaţi 0 produse
0 produse în coş

Cele mai vizitate produseFolie silicon Full Back Cover, capac spate si rama Oneplus 6


folie silicon full back cover capac spate si rama oneplus 6
Măreşte
Apreciaţi
Acordă 1 punct Acordă 2 puncte Acordă 3 puncte Acordă 4 puncte Acordă 5 puncte

Folie silicon capac spate - full / rama si capac

Preţ: 20 RON

Cantitatea:

  • Model -  OnePlus 6
  • Montaj 10 lei
  • Aparatul CUTING MACHINE in baza unui software decupeaza folia blank in functie de model , se pastreaza toate orificiile si caile de acces ale device-ului, telefon, ceas,tableta, camera foto, Pentru unele device-uri avem si folie spate sau full cu acoperire laterala a ramei.Avand decupaje personalizate, in functie de modelul tau de telefon, poti avea acces la difuzor, camera foto si alti conectori ai smartphone-ului.
    Datorita gradului foarte ridicat de transparenta, imaginile afisate pe ecranul LCD al telefonului sunt redate la calitatea lor si nu interfereaza cu functia tactila sau aspectul dispozitivului mobil.
  • Aceasta folie este compusa dintr-un polimer care se pliaza perfect pe dispozitivul dumneavostra, va ofera protectia necesara si nu va modifica dimensiunile acestuia.( posibil in timpul montajului sa mai fie urme de mici bule de aer dar acestea se vor trage in circa 12 ore )
  • Daca se doreste livrarea acestui produs: ATENTIE !!! Nu contine decat folia decupata fara nici un fel de instrument atasat.Aceste spatule si servetele de stergere ale suprafetelor pe care se aplica nu sunt in pachet. In service-ul nostru intra inclus in taxa de montaj.


Produse similare: