Închideți

Magazinul online de componente şi accesorii gsm https://remogsm.ro utilizează fişiere de tip cookies pentru a personaliza şi a îmbunătăţi experienţa Dvs. pe site-ul nostru. Vă informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru vă rugăm să alocaţi timpul necesar pentru a citi şi a înţelege conţinutul Politicii de Cookies.
 
Prin continuarea navigării în magazinul nostru online, confirmaţi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookies conform Politicii de Cookies. Nu uitaţi totuşi că puteţi modifica în orice moment setările acestor fişiere cookies urmând instrucţiunile din Politica de Cookies.

Puteți merge chiar acum să vă exprimați acordul individual la nivel de cookies:



Telefon: 0720.231.680 - Vodafone LUNI-VINERI 10:00-18:00

Toate preţurile includ T.V.A.
Comparaţi 0 produse
0 produse în coş


Confidenţialitatea datelor


Pentru asigurarea protectiei persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, Parlamentul European si Consiliul au adoptat Regulamentul General de Protectie a Datelor (UE) nr. 679/2016 (RGPD).

In conformitate cu prevederile acestui regulament, persoana vizata are urmatoarele drepturi:
- Dreptul de a obtine de la S.C. RemoGSM Serv S.R.L., la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de S.C. RemoGSM Serv S.R.L., iar daca datele sunt prelucrate de S.C. RemoGSM Serv S.R.L. persoanei in cauza i se garanteaza dreptul de a avea acces la aceste date;
- Dreptul de a obtine de la S.C. RemoGSM Serv S.R.L., la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor (dreptul de a fi uitat) a caror prelucrare nu este conforma cu Regulamentul;
- Dreptul de a obtine de la S.C. RemoGSM Serv S.R.L., la cerere si in mod gratuit notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform Regulamentului, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
- Dreptul de a se opune si de a restrictiona in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;
- Dreptul la portabilitatea datelor, adica primirea datelor personale, la cerere, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor protejate de Regulament persoana vizata se poate adresa ANSPDCP - Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

Perioada de prelucrare a datelor dvs. personale este de 18 luni pentru produsele achizitionate pe site.

Va informam ca pentru achizitionarea produselor din magazinul nostru online, este necesar sa va dati acordul privind „Termeni şi condiţii” si acordul pentru livrarea produselor.

S.C. RemoGSM Serv S.R.L. nu va divulga informaţiile dvs. personale pe care le introduceţi la creearea unui cont de utilizator, informaţiile privind istoricul comenzilor şi nu vă va trimite oferte şi email-uri publicitare dacă dvs. nu aţi optat pentru această informare atunci când v-aţi creeat cont de utilizator pe site-ul nostru.

S.C. RemoGSM Serv S.R.L. NU VA FURNIZA datele Dvs. personale nici unui partener, companie sau institutie, FOLOSIND DATELE DVS. PERSONALE STRICT PENTRU FACTURARE SI EXPEDIEREA COMENZILOR.

Vă aducem la cunoştinţă că potrivit Deciziei nr. 200/2015 a Preşedintelui Autorităţii de Supraveghere, publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015, potrivit căreia notificarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere nu mai este necesară, cu excepţia cazurilor enumerate Ia art. 1 alin. (1), art. 2 şi art. 5 din acelaşi act normativ. Totodată, vă rugăm să aveţi în vedere prevederile art. 1 alin. (2) din aceeaşi decizie („notificarea nu este necesară atunci când prelucrarea este prevăzută de lege”).

Scutirea de obligaţia de a notifica autoritatea de supraveghere nu vă exonerează, în calitate de operator în sensul Legii nr. 677/2001, de îndeplinirea celorlalte obligaţii care vă revin potrivit dispoziţiilor legale aplicabile în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal, cu precădere a celor privind asigurarea informării persoanelor vizate, precum şi a confidenţialităţii şi securităţii datelor.

Vă aducem la cunoştinţă că de pe site-ul autorităţii de supraveghere aveţi posibilitatea de a obţine informaţii cu privire la obligaţiile ce revin operatorilor în contextul prelucrării datelor cu caracter personal reglementate prin Legea nr. 677/2001, modificată şi completată, precum şi informaţii privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, potrivit notificării nr. 2447, în conformitate cu Legea nr. 677/2001, în scopul îndeplinirii atribuţiilor legale de înregistrare a notificărilor şi statistică. Datele pot fi dezvăluite unor terţi în baza unui temei legal justificat. Vă puteţi exercita drepturile de acces, de intervenţie şi de opoziţie în condiţiile prevăzute de Legea nr.677/2001, printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, trimisă pe adresa autorităţii.



Actualizat: 18 iulie 2018
Autentificare